Kommunikasjon

Kommunikasjon dreier seg i bunn og grunn om måten vi forholder oss til hverandre på, enten det er kundene dine, pressen, opponenter eller andre målgrupper.

Men hvordan kommuniserer man egentlig troverdig og med gjennomslagskraft? Og hva skal til for å nå ut med budskapet ditt?

En god kommunikatør ser hele spekteret og har sammensatt kunnskap om alt fra digitale trender til språk og målgruppeanalyser.

Vi tilbyr kommunikasjonsrådgivning til store og små kunder, og kan hjelpe deg med både planlegging, strategi og utførelse.

Foto og video

Et bilde sier mer enn 1000 ord. En klisje? Ikke i det hele tatt. Våre fotografer har årelang erfaring fra både reportasje, reklame og portrettfoto.

I FremoverLAB har vi bygget et eget fotostudio hvor vi kan ta portrettfoto for din bedrift, gruppebilder og produktfoto. Vi har vår hovedvekt på bilder med reportasjepreg, miljøportretter, hendelser, arrangerte bilder og reklamefoto. Vår studiobelysning er mobil og kan tas med hvor som helst.

Eksempler på reklamejobber:

Mat
Bolig- og Interiørfoto
Mote
Sport
Produkter fra de minste matvarer til store biler

I tillegg til dette sitter vi på et enormt arkiv på relevante natur og bybilder fra vår region.

Analyse og innsikt

For å vite hva som fungerer er vi avhengige av å få god analyse og innsikt i innholdsløpene vi kjører sammen med kundene våre.

Ettersom FremoverLAB er en del av Amedia-konsernet sitter vi på store mengder analyse og innsikt i kundene våre sitt marked.

Vi har bransjeanalyser på alt fra dagligvare til møbelbransjen.

Verktøyene vi bruker i optimaliseringen av publisert innhold er Google Analytics, Looker, Audience Report og Link Pulse. I tillegg bruker vi de forskjellige sosiale mediene sine egne analyseverktøy.

Ønsker du å utføre en skreddersydd analyse for din bransje eller ditt marked? Ta kontakt med oss her!

Web design

FremoverLAB har både system og grensesnittsutviklere med erfaring og kunnskap innen flere platformer deriblant WordPress, SquareSpace, WebFlow, WooCommerce og Checkfrontt. Men vi jobber også med å lage skreddersydde løsninger fra bunn av. Vi holder oss alltid oppdatert på det nyeste innen fagfeltet.

Sosiale medier

Sosiale medier er en perfekt arena for å nå fram til akkurat din målgruppe. Å lykkes der kan være et avgjørende konkurransefortrinn for din bedrift eller organisasjon, men engasjementet kommer ikke av seg selv. Mange ganger krever det mye tid og planlegging.

I havet av stadig mer innhold og flere sosiale tjenester står vi klare til å hjelpe deg nå dine mål.

 

Vi kan bistå på de viktigste områdene:

  • Administrere dine profiler/kontoer
  • Sørge for at annonser i sosiale medier treffer akkurat den målgruppen du er ute etter
  • Skreddersy konkurranser og kampanjer, samt tilpasse innholdet etter utvalgte målgrupper
  • I tillegg holder vi kurs og workshops i hvordan lykkes med din strategi i sosiale medier