L

FremoverLAB

Telefon
+47 911 55445

Epost
runeda@fremover.no

w

Nå skal nye krefter pleie dine tenner

I lyse, flotte og nyoppussede lokaler i Sentrumsgårdens 4. etasje, i kjernen av Narvik, finner du kanskje byens eldste tannklinikk; Tannlegene i Sentrumsgården. Dette er en tannklinikk med snart 90 års erfaring innen tannhelse, samt spesialisering innen implantatbehandling. Nå har yngre krefter tatt over klinikken.

Tannlegene i Sentrumsgården
12.04.201612:33 seria demo

Innholdsmarkedsføring for Tannlegene i Sentrumsgården:

Siden tidlig på 90-tallet har Tannlegene Jan Inge Sjåfjell og Ulf Persson praktisert i Sentrumsgården. Før dette holdt de til i Dronningens gate.

For fire år siden fikk klinikken et friskt innslag med tannlege Mats Jenssen. Han vendte tilbake til hjembyen etter fem år ved Universitetet i Tromsø. To år senere fikk han selskap av harstadværingen Magnus Børseth, også han utdannet i Tromsø.  

De to tannlegene har nå tatt over driften av tannlegeklinikken i Sentrumsgården. Sjåfjell og Persson har begynt å trappe ned, men slipper ikke taket helt. Ennå.

– I en overgangsfase er vi fire tannleger her. En fin miks av erfaring og ny kunnskap som alle nyter godt av. Klinikken har et åpent og godt miljø hvor det er lett å diskutere utfordrende kasus i fellesskap, sier Magnus Børseth.

– Vi må jo lære ferskingene noen gode gamle triks før vi gir oss, humrer Ulf Persson og legger til:

– Det handler hovedsakelig om komplisert tannkirurgi og innsetting av implantater. Med lang fartidstid i ”gamet” har jeg jo opparbeidet meg noen triks i ermet jeg tror Magnus kan nyte godt av, forteller mannen som har 25 års erfaring med denne typen behandling.

I 1993 startet han opp med tannimplantatbehandling i Narvik. Kort fortalt handler dette om å feste kunstige tenner på titanskruer som festes inn i kjevebeinet. Magnus har allerede overtatt store deler av dette behandlingstilbudet fra mentor Ulf.

- Ulf er en god veileder. Jeg har lært mye av å ha samarbeidet med ham de siste to årene, men tror jeg enda kan nyte godt av han en stund til, sier Børseth.

I februar til neste år takker tannlege Jan Inge Sjåfjell for seg etter vel 41 år i faget. Pensjonisttilværelsen lokker. Ulf Persson skal også trappe ned etter 40 år som både tannlege og tanntekniker. 

- Klinikken har et spesielt fokus på faglig kunnskap, kombinert med en trivelig og behagelig tannbehandling. Kombinasjonen av erfarne og nyutdannede tannleger gir en god balanse som kommer pasientene våre til gode. Vi håper at oppussingen av klinikken i tillegg gir en ungdommelig touch, forteller Mats Jenssen med glimt i øyet.

Mats og Magnus skal bære både drift og tradisjon videre på tannklinikken i Sentrumsgården.

Virksomheten har også sertifisert tanntekniker, André Sjåfjell, tilknyttet klinikken. Dette gir arbeid av høy kvalitet og rask behandling når det trengs. Dette er et unikt samarbeid som sikrer best mulig resultat for pasienten.

- Å ha André i nabolokalene gjør at korrigereringer av form og farge på tannteknisk arbeid alltid er mulig, så vi kan levere et best mulig produkt, avslutter Børseth