L

FremoverLAB

Telefon
+47 911 55445

Epost
runeda@fremover.no

w

Bli inspirert av Narvikregionen

Dramatisk. Urbant. Historisk. Omringet av storslått natur, et sentrum i stadig utvikling og med en sterk og velkjent krigshistorie, er Narvik en by som byr på spennende og varierte opplevelser. Endelig er tiden inne for en splitter ny utgave av Magasin Narvik!

FremoverLab
12.04.201612:30 seria demo

Gjennom magasinet, som har blitt regionens store destinasjonsmagasin, ønsker vi å inspirere både innbyggere og besøkende i narvikregionen til å utforske alt regionen har å by på.

I magasinets vinterutgave for 2018 finner du i overkant av 130 sider med bilder og tekst som er utelukkende positivt for regionen.

Les Magasin Narvik vinter 2018 her!

Her kan du blant annet lese om aktiviteter i Narvikfjellet, det turglade paret Margrete og Bjørn Anders og kokken Vegard Stormos tips til hvordan turopplevelsen kan toppes gjennom fantastisk mat.

I tillegg bugner magasinet av godt lesestoff og flotte bilder som vil få selv en ekte narviking til å se nye muligheter i hjembyen.

I løpet av uke 2 finner magasinet veien til postkasser i regionen, og det vil samtidig være å finne på sentrale steder som kjøpesentre, hoteller, skianlegg og flyplass. Nytt av året er at Magasin Narvik trykkes i 18.000 eksemplarer og også distribueres i Lofoten!

Her er det bare å finne frem kaffen og nyte 130 sider fra vår fantastiske region!

Dette er et lite utvalg oppdrag vi har utført
- klikk her for se flere!