L

FremoverLAB

Telefon
+47 911 55445

Epost
runeda@fremover.no

w

Tjenester og produkter

FremoverLab tilbyr produksjon, rådgivning og distribusjon av kommersielt innhold som treffer, påvirker og har verdi for din målgruppe.

20.01.201713:02 Rune Dahl
Innholdsmarkedsføring

Vi kan fortelle historier som treffer, engasjerer og påvirker målgruppen din. Innholdmarkedsføring gir deg muligheten til å bli husket av potensielle kunder, slik at de oppsøker deg neste gang de trenger informasjon eller varer du kan tilby.

Tekst, foto og film: Norges Blindeforbund

Tekst, foto og film: JKE Narvik

 

Foto, film og streaming

Vi har profesjonell kompetanse på foto og tar både bilder til annonser og større foto-oppdrag. 

Film blir stadig viktigere i moderne markedsføring, og vi produserer både enkle filmer til bruk i sosiale medier og tyngre reklameproduksjoner. 

Film: Fiskekroken

Film: NM i alpint i Narvik 

 

Tekst

Våre innholdsprodusenter har lang erfaring fra både nasjonale og lokale medier, og vet hvor viktig en god tekst er. Behovene er mange, og vi leverer:

  • Pressemeldinger
  • Artikler
  • Nyhetsbrev
  • Reklametekster

 

Sosiale medier

Å lykkes i sosiale medier er viktig for de fleste moderne bedrifter, og dette vil bli et enda viktigere konkurransefortrinn i framtiden. Vi hjelper deg med å skape engasjement i sosiale medier og kan bistå på de viktigste områdene:

  • Administrasjon av profiler/kontoer
  • Tilpassing av annonser som treffer riktig målgruppe gjennom riktig kanal
  • Skreddersy konkurranser og kampanjer for din målgruppe

 

Kommunikasjon og kampanjer

Hvem vil du nå? Hvordan skal du nå dem? Hvor når du dem? Vi vet hva som har nyhetsverdi og vi tilbyr kommunikasjonsrådgivning til små og store kunder. Vi hjelper deg med planlegging, strategi og utforming av kommunikasjon og kampanjer.

  

Grafisk design

Vi har kreative designere med kjernekompetanse innen grafisk design og web, som har et godt øye for detaljer og er opptatt av at design henger nøye sammen med funksjon, behov og målsetning. 

  

Brosjyrer etc.

Vi hjelper din bedrift - både digitalt og ved trykking - med produksjon, distribusjon og eventuelt trykking av magasiner, brosjyrer, bilag, DM og nyhetsbrev. 

 

Distribusjon

Vi hjelper deg å nå ut til dine kunder uansett plattform, enten du når dem best i postkassa, på sosiale medier eller i våre kanaler:

Fremover: Til sammen 23.000 daglige lesere i avis, web og mobil.
Papriavis | E-avis | Digitalavis | fremover.no.

Magasin Narvik: Utgivelse vinter og sommer.

Facebook: Vi hjelper deg med Facebook-kampanjer, i tillegg kan vi publisere digital innholdsmarkedsføring fra fremover.no på Fremovers facebookprofil (ca 12.400 følgere). 

Fotoshoot til markedsføringskampanje
Videointervju under NM i alpint