L

FremoverLAB

Telefon
+47 911 55445

Epost
runeda@fremover.no

w

Ny medierådgiver i Fremover

Terese Larsåsen (26) er ansatt som ny strategisk medierådgiver i Fremover.

21.08.201715:42 Rune Dahl

Larsåsen er bosatt på Ankenes, og har mastegrad i samfunnskommunikasjon. En utdannelse som gir henne kompetanse innen kommunikasjon, markedsføring, journalistikk og sosiale medier.

- En av de viktigste grunnene til at jeg takket ja til jobben som strategisk medierådgiver i Fremover, er at jeg får brukt utdannelsen min og alt jeg kan i denne jobben. Jeg synes det er veldig bra at Fremover tenker digitalt, og tør å satse og ansette meg som er ung og nyutdannet, sier Larsåsen om hvorfor hun takket ja til jobben.

- Motivasjon at vi er gode

- Det er også artig å komme til en avdeling som er den beste i konsernet Amedia. Det har vært en motivasjon for meg at vi er gode og jobber for å bli enda bedre, sier Larsåsen.

I tillegg til de faglige utfordringene, motiveres Larsåsen av et godt arbeidsmiljø og den daglige kontakten med Fremovers kunder.

- Jeg mener kundene i meg får en strategisk medierådgiver som kan hjelpe dem med alle behov innenfor markedsføring, kommunikasjon og sosiale medier. Som ser helheten og som bryr seg om dem og synes det er artig at de lykkes, sier Larsåsen.

- Kompetent og hardtarbeidende

- Vi er glade for at Terese har takket ja til jobben, sier salgssjef i Fremover, Tonje Sollie.

- Vi hadde flere godt kvalifiserte søkere til stillingen, men Terese Larsåsen trakk til slutt det lengste strået. Terese er fremoverlent, kunnskapsrik og troverdig, og har tilført oss mye ny kompetanse. Med Terese får vi en kompetent, hardtarbeidende og troverdig strategisk medierådgiver som brenner for faget og står på for kundene, sier Sollie.

Larsåsen har vært tilknyttet Fremover gjennom et vikariat, og starter formelt i den nye stillingen som strategisk medierådgiver 1. september.

- I forbindelse med satsingen vår på FremoverLab, leverer vi tjenester innenfor både markedsføring, kommunikasjon, reklame, sosiale medier, produksjon og distribusjon. I arbeidet med å utvikle avdelingen videre, er Terese et helt riktig valg med den kompetansen hun har, sier Sollie.